United taber Europa League-finalen efter straffespark

Manchester United tabte her til aften Europa League finalen til Villareal efter forlænget spilletid og straffespark.

Årets Europa League er færdigspillet. Og vi måtte helt hen til straffesparkskonkurrence, før vi fandt en vinder. Desværre blev det ikke til en United-sejr. 

Første halvdel af første halvleg var en meget taktisk affære og en større midtbaneaffære, end en inspirerende kamp. Kampen åbnede dog mere i løbet af halvlegen med flere kontraer og halve chancer i begge. Villareal havde en klar plan, som var at stille sig langt ned og vente på kontraerne. 

Efter 29 minutter dummede United sig dog, på en dødbold, hvor Daniel Parejo smækkede et frispark ind i boksen, som Gerard Moreno kunne sparke ind. Et mål hvor Luke Shaw ikke så alt for godt ud.

Mon ikke Solskjær havde fundet Sir Alex’ hårtørrer frem, for United kom ud til anden halvleg med et helt andet udtryk. Efter et længere tidspres, fik United endelig udlignet på et mål af ingen ringere end Edinson Cavani, der scorede i det 55’ minut efter noget klumpspil i feltet. 

Niveauet faldt dog i løbet af halvlegen og den ordinære spilletid sluttede med 1-1. Den forlængede spilletid var heller nok til at finde en vinder, og der måtte derfor en straffesparkskonkurrence til. 

I straffesparkskonkurrencen kunne ingen af de to målmænd hæve niveauet, for vi måtte helt hen til Uniteds 11. spark før vi fandt en afgørelse. Dagens kommentator, Zak Egholm, sagde det meget godt inden David de Geas spark: ”En målmand der ikke har taget et straffespark i fem år, skal nu score for at holde United inde i kampen” 

De Gea kunne ikke stå for presset og Villareal vandt straffesparkskonkurrencen med 11-10. 

Målscorere: Gerard Moreno, 29’ Edinson Cavani 55’ 

Resultat: 1-1 

Resultat af straffesparkskonkurrencen: Villareal 11- 10 Manchester United. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Startopstilling: Solskjær er klar med sit finalehold

Næste artikel

Karakterbogen: McTominay kampens spiller i EL-nederlag

ANNONCE