United ude af Youth League efter hård dyst og straffesparkskonkurrence

Det blev til et exit fra UEFA Youth League for de unge djævle efter 90 minutters hård fight og straffesparkskonkurrence mod Borussia Dortmund.

Manchester United havde udlovet gratis entré til alle, der ville bruge deres tirsdag aften på Leigh Sports Village, hvor Manchester United spiller sine ungdomskampe. Og det gjorde man i aften mod Borussia Dortmund i UEFA Youth League-ottendedelsfinalen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det startede dårligt for hjemmeholdet, da tyskerne drog fordel af en kontra efter et United-hjørne, og så løb Dortmunds Bynoe-Gittens ganske enkelt bare fra modstanderne og sendte bolden ind bag Vitek i United-buret.

Der skulle dog ikke gå længere ind til midt i første halvleg, da Zidane Iqbal smed en genial bold lige ind i støvlen på Charlie McNeill, som med et ligeså genialt touch mellem benene på en Dortmund-forsvarer kom fri til skud, og derfra misser den mest scorende i Manchester Citys akademis historie ikke. 1-1.

Manchester United dominerede egentlig kampen som helhed. Man havde taget store skyts med som Hannibal Mejbri, som til daglig er med førsteholdet, mens gængse United-seere også vil kunne genkende Shola Shoretire, Charlie Savage og førnævnte Charlie McNeill.

Men trods dominansen hjemsøgte kontraangrebene stadig hjemmeholdet og igen er det Byron-Gittens, som smed Will Fish til jorden og løb ned og scorede til 2-1 til udeholdet.

Kort inden slutfløjt fik United dog udbytte af deres enorme pres og store chancer, da bolden tilfældigt dumpede ned for fødderne af midterforsvarer Rhys Bennett, som resolut sparkede bolden op i hjørnet til 2-2.

Og i Youth League går man direkte til straffespark efter 90 minutters uafgjort spil. Så det var det, der kom på menuen.

Desværre for Manchester United brændte prominente skikkelser som Hannibal Mejbri og Charlie McNeill, mens indskiftede Noam Emeran også forspildte sin mulighed fra pletten.

Det gjorde, at Dortmund, i øvrigt med danske Mike Tullberg i spidsen, vandt straffesparkskonkurrencen 2-1 og dermed gik videre til turneringens kvartfinaler efter en forrygende dyst i Manchester.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
6
Shares
Forrige artikel

Talentspejder: Kan han levere det næste store gennembrud?

Næste artikel

Sancho om holdkammerater: Velsignet følelse at dele omklædningsrum

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
6
Share