United videre i Europa League

United skulle her til aften forsøge at holde forspringet fra første kamp mod St. Etienne, og dermed sikre videre avanchement i Europa League.

For kun tre dage siden slog United Blackburn ud af FA Cup’en. José Mourinho valgte derfor at skifte ud på flere positioner til aftenens opgør, og kun fem spillere blev genvalgt.

Romero startede i målet, Smalling i det centrale forsvare, Young på højreback, Carrick på den centrale midtbane og Mkhitaryan på den offensive. Blind startede inde på venstre back, og Luke Shaw var slet ikke at finde i truppen ligesom anfører Rooney.

Paul Pogba startede inde, ligesom tilfældet var i første kamp, og det betød, at han endnu engang spillede over sin storebror, Florentin, der startede inde for St. Etienne.

I kampens første kvarter, var det United, der sad tungt på spillet, mens St. Etienne fra tid til anden vidste deres farlighed på omstillinger. Tendensen var derfor den samme som på Old Trafford

Det lavede Mkhitaryan dog om på, da han sparkede bolden ind i 16. minut efter oplæg af Mata.Dermed så kampen reelt ud til at være afgjort, for St. Etienne skulle nu score mindst fem mål for at gå videre.

Mkhitaryan blev skiftet ud kort efter sin scoring på grund af problemer med baglåret, og i stedet kom Rashford ind.

Zlatan og Pogba gentog det succesfulde sammenspil fra i søndagens kamp mod Blackburn, men desværre blev der flere gange korrekt dømt offside på dem. United var derfor foran med et mål, da spillere og dommere gik til pause.

I 2. halvlegs begyndelse demonstrerede Rashford flere gange sin høje fart, men det lykkes ham ikke at afslutte de gange, han satte sin direkte modstander af.

Efter en time kom Schweinsteiger ind i stedet for Carrick, og han fik dermed blot sin fjerde kamp under Mourinho. Få minutter senere blev Bailly vist ud efter at være præsenteret for sit andet gule kort.

Det første fik han fem minutter før, og begge var i ufarlige situationer langt fra Uniteds felt. Tåbeligt af Bailly, og som konsekvens af udvisningen brugte Mourinho sin tredje indskiftning, da Rojo erstattede Mata.

Efter United blev reduceret til ti mand, var boldbesiddelsen mere ligeligt fordelt imellem mandskaberne. Det var dog stadig United, der var farligst, når de kom op på modstanderens banehalvdel, og Pogba og Zlatan forsatte det gode sammenspil. Især lillebror Pogba spillede en god kamp, og han var nok Uniteds bedste her til aften.

Det blev ikke scoret yderligere mål, og United er dermed videre til Europa Leagues ottendelsfinale med samlet 4-0. Der bliver trukket lod om næste modstander på fredag kl. 12.00.

Uniteds næste opgave er på søndag, hvor de møder Southampton i EFL Cup finalen. Det er kickoff på Wembley kl. 17.30.