United vil formentlig ikke sagsøge FA

Manchester Uniteds utilfredshed med det engelske fodboldforbunds(FA) behandling af Rio Ferdinand er stadig på kogepunktet, men nu har klubben prøvet at nedtone ueningheden med fodboldforbundet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

David Gill har de seneste 24 timer flere gang været i samtale med Mark Palios, direktør i FA, hvor Uniteds klub-direktør har forsikret Palios om, at der vil blive foretaget juridiske efterfølger, ovenpå den behandling som Rio Ferdinand har fået fra dem.

Ifølge rygterne skulle Manchester United have meddelt FA, at forbundet ikke kan benytte Old Trafford mere, efter deres udskælte behandling af Rio.
Dette har Paddy Harverson fra Manchester United dog manet til jorden:

“Selvom vi har haft en del uenigheder omkring denne sag, så ser vi frem til fortsat at kunne arbejde sammen med FA på en konstruktiv og samarbejdsvillig måde i fremtiden på alle områder.

Det er vigtigt, at klubben og myndighederne har et godt forhold til hinanden,” fortæller talsmanden, ifølge Itv.

Yderligere har en talsmand fra FA også bekræftet, at forholdet mellem United og FA stadig er positivt.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United ude efter Salgado

Næste artikel

Fab: Det er min egen skyld

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share