Uniteds kontramaskine fik bugt med Arsenal

Manchester United gav Arsenal deres første nederlag i Premier League i denne sæson, da flot kontraspil resulterede i en 3-1-sejr til de røde djævle.

Manchester United er i god form for tiden, og det viste de også igen her til aften mod Arsenal. Det blev til en 3-1-sejr for Ten Hags tropper på Old Trafford.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det var ellers Arsenal der startede med at få bolden i United netmasker først. Eriksen mistede bolden på midten af banen og efter et par sæsoner havde Martinelli passerede De Gea. Efter et VAR-tjek blev målet dog annulleret, da Ødegaard lavede et frispark på Eriksen.

Kampen var meget frem og tilbage, men Arsenal begyndte stille og roligt at kontrollere spillet. Det var dog indtil det 35 minut, hvor den nyindkøbte Antony fik en god bold efter flot opspil og kunne sende United i front 1-0. Det resultat gik hele vejen til pausen.

Anden halvleg stod der i lang tid Arsenal på. Gunners så oplagt ud, mens United måtte stå lidt lavere på banen. Efter 60 minutter fik Saka også sparket bolden ind til 1-1.

Man kunne derefter frygte, at Arsenal ville få momentum, men en fremragende aflevering i dybden af Bruno Fernandes gjorde, at Rashford kunne få banket bolden ind til 2-1.

Rashford lignede også en, der var ved at finde sin form. På trods af mål og assist var englænderen ikke færdig, og det var Christian Eriksen heller ikke. I det 75 minut får Eriksen en bold i dybden og sender den på tværs til Rashford, og han sender kynisk bolden ind bag Ramsdale.

Derefter skiftede United defensivt ind, og resultatet holdte hjem efter sikkert forsvarsspil og en flot spillende McTominay.

Kampinfo:

Manchester United 3-1 Arsenal
1-0: Antony 35′
1-1: Saka 60′
2-1: Rashford 66′
3-1: Rashford 75′

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: Antony starter

Næste artikel

Karakterbogen: Dobbelt målskytte og fight på midten scorer højt

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share