Karakterbogen: Dobbelt målskytte og fight på midten scorer højt

Manchester United stod godt defensiv og var effektive og kyniske i kontraspillet, og specielt Rashford og McTominay var i hopla.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David De Gea – 7

Gør lige hvad han skal gøre, og hiver en rigtig god redning op ad hatten også. Er som altid ikke stærk i pasningsspillet, men løser det godt i dag.

Diogo Dalot – 6

Dalot har for alvor fået cementeret sin plads på United-holdet. Portugiseren ser god ud i det offensive, og løser det langt hen ad vejen rigtig godt i defensiven. Kan dog af flere omgange ikke helt følge med Martinelli, og derfor ender han på en 6’er i dag.

Raphael Varane – 8

Dejlig, rolig og får drillet en formstærk Gabriel Jesus rigtig meget i dag. Har roligheden og overblikket der skaber en rigtig god balance i bagkæden.

Lissandro Martinez – 6

Martinez har bare en helt vildt fed energi! Waow, hvor slår han benene væk under United-fans – og Arsenal-spillere. Godt at se endnu en fin kamp fra Martinez. Han har dog et par dårlige situationer mod Jesus, men stadig en godkendt opvisning.

Tyrell Malacia – 6

Det var svært at forestille sig, hvilken kvalitet vi egentlig fik i Malacia, men han viser sig at være drøn god. Har nogle problemer mod Saka i dag, hvor han især af slutningen af første halvleg og starten af anden bliver kørt rundt. Derfor ryger han ned i karakter. Kommer dog godt efter det i slutningen af kampen, hvor han har nogle vigtige taklinger, der giver luft.

Scott McTominay – 8

Scotty McSauce, for dælen da! Hold nu op en motor, skotten var i dag. Er hård ved Arsenal-spillerne og det påvirker deres balance. Det er fedt at se på det liv, som McTominay kan give i topkampene. Og så lignede det jo nærmest, at han havde fået et par brydetimer i sin fritid!

Christian Eriksen – 8

Jeg tør næsten godt sige, at Eriksen bliver fast inventar i United-truppen. En kreatør-type som der har været brug for og det ender ud i en dejlig assist. Det klæder ham virkelig i den her lidt frie 6’er rolle.

Antony – 8

Så fik den unge brasilianer godt nok vist, hvad United-fans kan forvente. En såkaldt drømmedebut fra Antony, der er meget livlig på højrekanten. En position som ikke har været dækket med en god venstrebenet winger i lang tid. Fremragende Antony – fortsæt!

Bruno Fernandes – 8

Bruno fik brudt kæderne med målgivende afleveringer og kæmpet helt vildt. Dejligt at se dagens kaptajn med en rigtig god præstation.

Jadon Sancho – 6

Var ikke lige så bemærket som de resterende offensive spillere, men gør det godt på kanten, hvor hans fart og flair virkelig begynder at vise sin rigtig gode side.

Marcus Rashford – 9 (Kampens spiller)

He’s one of our own! Rashford er ved at komme i form igen, og hvor er det skønt at se! Scorer to klassiske Rashford mål, hvor han tager et godt løb, og viser dejlig spilforståelse, da han giver bolden videre til Antony. En rigtig, rigtig god kamp fra englænderen.

Indskiftere:

Cristiano Ronaldo – 5

Kommer ind og fungerer som targetman og får clearet bolde ud fra forsvaret. Har et par chancer, hvor han er tæt på, men får ikke for alvor sat den store kvalitet i præstationen. Havde dog et godt løb, hvor Fred ikke formåede at finde ham – og det virker ikke som om, at han er en mand, der ikke gider at spille i United.

Fred – 6

Kommer ind og får brudt bolde på midten og laver nogle gode offensive løb, hvor han får presset en stor chance ud af Xhaka.

Harry Maguire – UB

Casemiro – UB

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
5
Shares
Forrige artikel

Uniteds kontramaskine fik bugt med Arsenal

Næste artikel

Ten Hag trods sejr: Stadig meget plads til forbedringer

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
ANNONCE
Total
5
Share