Uniteds spejdere ser på italiensk talent

Det er ved kampen mellem Parma og Juventus, at Manchester Uniteds spejdere vil sidde klar på tilskuerpladserne. Talentet de skal kigge på er den unge…

Det er ved kampen mellem Parma og Juventus, at Manchester Uniteds spejdere vil sidde klar på tilskuerpladserne. Talentet de skal kigge på er den unge Parma-angriber, Gilardiho.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Gilardinho er 21 år gammel, og han har gjort det rigtig godt for Parma i denne sæson. Indtil videre har han scoret 17 mål i Serie A, og det er på trods af, at han har været placeret på bænken imens, at Adriano, som nu spiller i Inter Milan, spillede for Parma.

Manchester United skulle efter Channel 4s hente Gilardinho til Old Trafford til starten af næste sæson, hvis han imponerer de udsendte talentspejdere, og Gilardinho er også indstillet på, at han måske ikke vil spille i Parma i næste sæson på grund af klubbens dårlige økonomi.

Channel 4 melder også om, at Manchester United i samme kamp, mellem Parma og Juventus, vil kigge nærmere på Parmas målmand, Sebastien Frey, og forsvarsspilleren, Matteo Ferrari, som også spiller for Parma.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Howards sygdom bliver værre

Næste artikel

Ferguson langer ud efter FA

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share