Howards sygdom bliver værre

Den officielle forklaring fra Sir Alex Ferguson lyder på, at Tim Howard er træt efter at have spillet langt de fleste af klubbens kampe siden august. Men…

Den officielle forklaring fra Sir Alex Ferguson lyder på, at Tim Howard er træt efter at have spillet langt de fleste af klubbens kampe siden august.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men nu mener de amerikanske medier at skulle vide, at hans sygdom, Tourette-syndromet, er blevet værre på det seneste, og det er derfor, at klubben nu sparer på den unge målmand, som blev hentet i New York Metrostars i sommer.

Hans mor har talt om den naturlige process ved at geare op til kampe eller falde ned igen efter en kamp, når enhver spiller har et højt blodtryk.
I Tims tilfælde kan dette resultere i nogle af symptomerne af Tourettes, men det har ikke givet ham problemer på banen eller hans dagligdag,” udtaler Tim Howards agent Dan Segal til amerikanske medier ifølge Sky Sports.

Tim Howard er i øjeblikket bænket, og Roy Carroll har indtil nu benyttet denne chance og slået til på førsteholdet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United spiller i gråt igen

Næste artikel

Uniteds spejdere ser på italiensk talent

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share