Valencia: Kampen er ikke mere anderledes end normalt

Selvom der venter holdet en ukendt modstander i aftenens opgør, så går holdet ind til kampen på samme måde som altid, mener Antonio Valencia.

United besøger Abbey Stadium for blot anden gang i holdets historie i aften, hvor stadionet er langt væk fra den virkelighed, som spillerne normalt befinder sig i, når kampene spilles på Old Trafford og generelt i Premier League.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

For Antonio Valencia er kampen dog ikke anderledes end alle andre kampe, han er derfor sikker på, at truppen vil være helt klar til aftenens opgør.

-For en fodboldspiller betyder omgivelserne ikke noget. Vi ønsker bare at gøre vores bedste, det er den tilgang vi går ind til kampen med. Vores indstilling skal være den samme som altid, for vi er Manchester United og vi skal altid vinde, siger Antonio Valencia til MUTV.

– Vi vil gå ind til kampen, som var det en Premier League kamp. Vi har trænet hårdt og hvilet godt, så vi er sikker på at være klar til kampen. Det niveau modstanderne spiller på betyder slet ikke noget for vores forberedelser.

Valencias fart og gåpåmod har været super i denne sæson. Han har selv spillet på flere positioner end normalt, og han afslører, at hans defensive fokus er steget meget i denne sæson, men at det stadig er det angribene spil han nyder mest.

– Jeg nyder den angrebsmæssige del af wing-back positionen, for jeg nyder virkelig at arbejde frem i banen. Jeg har altid en masse muligheder på denne position, og at det er hårdt arbejde, det er bare noget jeg nyder endnu mere.

Du kan se om den alsidige sydamerikaner starter inde på banen senere idag. Han virker helt klar og er med resten af holdet parat til opgaven klokken 20.55.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal: Min røv spjætter ved 4-4-2

Næste artikel

Wenger: Vi forsøgte at hente Di Maria

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share