Valencia klar til at gøre comeback

Antonio Valencia er angiveligt med i truppen til Europa League-kampen mod Liverpool på Anfield. Bastian Schweinsteiger er heller ikke langt fra at kunne spille igen.

Skadeskrisen i Manchester United har lettet på det seneste, og nu er der mere godt nyt på den front. Antonio Valencia er nemlig ifølge pressefotografen Craig Norwood tilbage i truppen til kampen mod Liverpool på torsdag.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

30-årige Valencia, der primært har spillet højreback under Louis van Gaal, har været ude siden oktober med en ankelskade. Efter en operation og flere måneders genoptræning er ecuadorianeren nu klar igen.

En anden spiller, som United har måttet undvære i en lang periode, er Bastian Schweinsteiger. Tyskeren blev knæskadet i starten af januar, men kan komme tilbage til weekendens FA Cup-kvartfinale mod West Ham.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rojo & Mata roser Varela

Næste artikel

Smalling vil sætte sig i respekt på Anfield

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share