Valencia-træner: Vi kunne have slået United

Marcelino Garcia Toral er tilfreds efter nullerten på Old Trafford, men mener, at den sidste skarphed kunne have sikret sejren til spanierne.

I en Champions League-kamp for et hold, der er ude af form, lyder 0-0 på Old Trafford måske ikke som verdens ringeste resultat. Derfor er Valencia-træneren Marcelino Garcia Toral heller ikke utilfreds med kampens forløb, men mener, at Valencia kunne have vundet, hvis de var skarpere.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi var et solidt hold set over 90 minutter, vi var farlige, men var ikke skarpe nok i de momenter, der kunne have sikret os sejren.

Den spanske manager er stolt af sit hold, og vil bruge erfaringen fra de første to gruppekampe frem mod eventuel avancement fra gruppespillet.

– Erfaringen fra kampen mod gruppefavoritterne fra Juventus hjalp os med at vide, hvordan man kan konkurrere i disse ekstraordinære Champions League-kampe. Vi har været meget solide, vi har været en vanskelig modstander til at slå.

Valencias næste to Champions League-kampe er mod Young Boys, der har tabt begge CL-kampe med 0-3 til Juventus og Manchester United

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Scholes: Rashford viste vilje

Næste artikel

"Mourinho ligner en, der gerne vil fyres"

ANNONCE