Scholes: Rashford viste vilje

Unge Marcus Rashford var den eneste Manchester United-spiller, der viste vrede og vilje på banen i 0-0-kampen mod Valencia tirsdag aften. Sådan lød det fra Paul Scholes efter slutfløjtet.

Manchester United-legenden Paul Scholes var tilfreds med den sult, som Marcus Rashford viste i kampen mod Valencia. Nu håber BT Sports ekspert, at “de røde djævles” nummer 10 får flere kampe fra start.

– Han var den eneste spiller, hvor det lignede, at han var vred og forsøgte at gøre noget ved resultatet, sagde Scholes live på BT Sports efter kampen. 

– Nu håber jeg bare, at han får en stime af kampe. For det sker så ofte, at folk som ham og Martial kommer ind, gør det godt, og så ryger ud af holdet igen. De har brug for seks-syv-otte kampe for at bevare formen. 

Læs også OldTrafford.dk’s spillerkarakterer for indsatsen mod Valencia.

Marcus Rashford har været med i seks kampe for United i sæsonen og har scoret et enkelt mål. Han fik tre spilledagskarantæne efter et rødt kort mod Burnley. 

Der har gentagende gange været kritik af Jose Mourinho for at bruge det unge stjernefrø forkert. Derfor brugte den portugisiske manager for to uger siden store dele af sit pressemøde på at forklare, præcist hvor mange spilleminutter Rashford har fået under hans kommando, siden han kom til i år 2016. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Ikke et dårligt resultat

Næste artikel

Valencia-træner: Vi kunne have slået United

Relaterede artikler
Total
0
Share