Van Gaal: Ballon d’Or burde gå til en tysker

De fleste regner med at slaget skal slåes mellem Ronaldo og Messi. Louis van Gaal er enig, men håber prisen går til en tysk spiller.

I et interview med MUTV, taler Louis van Gaal om Ballon d’Or. Han er selv nomineret til prisen som årets træner, hvilket han med humoristisk sans griner lidt af.

– Det er utroligt, at jeg er nomineret. Når du ser resultaterne med United, så er det utroligt, at jeg kan være med på denne liste, siger en grinende Louis van Gaal til MUTV.

Til spørgsmålet om han tror det bliver Messi eller Ronaldo der løber med prisen, har den karismatiske hollænder en anden mening om, hvem der reelt set burde få den.

– De fleste gange er det altid de velkendte spillere der løber med prisen. Jeg synes ikke man kan sammenligne spillere på forskellige positioner. Jeg tror, at det bliver Ronaldo eller Messi som vinder, men jeg håber det bliver en tysker. Det handler om at vinde titler, og VM er det største man kan vinde som fodboldspiller. Samtidigt mener jeg, at niveauet i den tyske bundesliga er meget højt.

Om Louis van Gaal får sin vilje og prisen ender ved en tysker, det må tiden vise. Vi skal dog ikke længere tilbage end 2006, hvor prisen sidst blev uddelt på baggrund af en VM titel. Her vandt forsvarsspilleren Fabio Cannavaro efter Italiens VM triumf.

 

Forrige artikel

Nani åbner op for United-comeback

Næste artikel

Woodward: Ingen panikkøb til januar

ANNONCE