Van Gaal forventer at de Gea bliver

Louis van Gaal regner fortsat ikke med at United sælger David de Gea, og vil kun forstærke truppen hvis den rette mand er til rådighed.

Pressen gik hårdt til Louis van Gaal på gårsdagens pressemøde forud for kampen mod Newcastle. Der blev specielt spurgt ind til hvorfor United ikke havde hentet spanske Pedro ind.

Men den hollandske manager var klar i mælet, når United vil have en spiller så kommer han til United, med mindre den sælgende klub ikke ønsker at sælge selvfølgelig. Og situationen er den samme i United, hvor de Gea ikke er til salg.

– Jeg tror, at når United vil have en spiller så kommer han også, undtagen hvis klubben ikke vil sælge. Det er det samme med os, vi vil ikke sælge de Gea, sagde van Gaal.

Samtidig slog den erfarne manager fast, at han er tilfreds med den nuværende trup, men fortsat er på udkig efter enkelte forstærkninger.

– Vi har 28 spillere, og jeg har allerede sagt at vi har en bedre balance end sidste sæson, men vi vil stadig forstærke os. Men vi vil forstærke os på vores måde, ikke den måde som folk påstår hele tiden.

– Vi har to til hver position, men hvis vi kan forstærke os, så gør vi det. Men vi køber ikke for enhver pris, løde det fra van Gaal.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Norsk talent drømmer om skifte til United

Næste artikel

U18: Gribbin sikrer første sejr

ANNONCE