U18: Gribbin sikrer første sejr

Manchester Uniteds u18-hold slog i går aftes Derby med 3-2, takket være et frisparksmål af Callum Gribbin kort før tid.

Uniteds u18-talenter fik i går sæsonens første sejr, da det hjemme blev til en sejr på 3-2 over Derby. Det var generelt en rigtig underholdende kamp, med fint spil af begge mandskaber, og flere gode aktioner undervejs i begge ender af banen.

Det var United som fik den bedste start på opgøret. To scoringer indenfor de første tyve minutter bragte Paul McGuinness og hans unge spillere på sejrskurs. Begge scoringer kom efter standardsituationer, og United havde bedst styr på spillet i de første 45 minutter.

Efter pausen kom Derby ud og lagde et stort pres på United. To gange fik gæsterne bolden i nettet, og det lignede dermed en pointdeling. Men så fik United frisaprk nogle meter udenfor feltet, og Callum Gribbin sendte bolden over muren og ned i målhjørnet til 3-2 til United.

Det var anden kamp i træk, at stortalentet Gribbin elegant scorer direkte på frispark. Generelt havde han dog en noget anonym kamp i går, hvor det primært var forsvaret og den centrale midtbane, som var bedst for United.

Speciel ros til Tosin Kehinde, der styrede midtbanen på fornem vis. Det var bestemt ikke til at se, at han missede hele sidste sæson med skade og immigrations-problemer.

United: Oliver Byrne; Tyler Reid, Tyrrel Warren, Ethan Hamilton, Ro-Shaun Williams; Charlie Scott, Tosin Kehinde (69′ Callum Whelan); Darren Buffonge (36′ Jake Kenyon), Callum Gribbin, Zachary Dearnley (79′ Kanye Roberts); Marcus Rashford.

Bænken: George Dorrington, Jimmy Dunne.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal forventer at de Gea bliver

Næste artikel

Schweinsteiger starter mod Newcastle

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share