Van Gaal hylder Memphis og de unge

Louis van Gaal havde det brede smil på efter 5-1-sejren og Europa League-avancement mod FC Midtjylland.

Manchester United-trænerens arbejde bliver konstant sværere og sværere, da skadeslisten bliver længere og længere. Men så er det godt at se, at de unge håb fra reserveholdene er klar til at steppe op.

– Det var en fantastisk aften, og meget af det skyldes de unge spillere, der gik ind til kampen med den rette indstilling. Jeg kunne fremhæve dem alle, men Marcus Rashford stikker selvfølgelig ud, siger Louis van Gaal.

Memphis Depay trynede Andre Rømer kampen igennem. Den udskældte hollænder nævnte så sent som i denne uge, at han ikke har været pengene værd for Manchester United, men i aften lykkedes alt, og han kronede en matchvinder-præstation med scoringen til 5-1.

– Det var godt for Memphis. Vi ved, hvad han kan, så forhåbentlig kan han tage denne fantastiske præstation med sig videre. Han har haft brug for en succesoplevelse, og det gav han sig selv i aften, siger Louis van Gaal.

FC Midtjyllands Nikolay Bodurov scorede selvmål efterfulgt af to mål af Marcus Rashford, ét på straffespark af Ander Herrera før Memphis Depay lukkede og slukkede til slutresultatet.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nye toner: Scholes roser United!

Næste artikel

Hvem er Marcus Rashford?

Relaterede artikler
Total
0
Share