Van Gaal: Ingen problemer for Di Maria

Det er helt naturligt, at alle spillere rammer en off-day, og der er ikke nogen problemer for Angel Di Maria, selv om han blev pillet ud af pausen mod Sunderland, siger Louis van Gaal.

Angel Di Maria har modtaget megen kritik for hans seneste præstationer for Manchester United, og nedturen kulminerede foreløbig, da han blev skiftet ud i pausen af lørdagens kamp mod Sunderland. Det skal man dog ikke tage så tungt, fortæller hans manager.

Louis van Gaal mener derimod, at det er helt normalt, at spillere har dage, hvor tingene ikke fungerer. 

– Enhver spiller kan have den slags kampe. Di Maria er ikke den eneste spiller, som har haft en dårlig dag. Han kan være den bedste spiller i verden i den næste kamp, så jeg synes, alt går godt. Han har trænet godt, og jeg tror ikke, der er nogen problemer, siger manageren til MUTV.

Årsagen til Di Marias formnedgang skal formentlig findes i det faktum, at det er vanskeligt at tilpasse sig nye ligaer. Det er Van Gaals erfaring fra alle de lande, han har trænet i, at spillere har brug for tid til at vænne sig til alle forandringerne, og det er ikke anderledes med Uniteds argentinske hurtigløber.

– Jeg har allerede forklaret, at det høje tempo i Premier League er et af de vigtigste aspekter. Men han skal også tilpasse sig en ny kultur, ny miljø, og det er ikke altid så nemt, siger Louis van Gaal.

– Det er ikke nogen stor overraskelse for mig. Det ville være en større overraskelse, hvis han havde tilpasset sig hurtigt.

Forrige artikel

U18: Nederlag i Sunderland

Næste artikel

- Bare rolig, van Gaal vinder trofæer i United

ANNONCE