Van Gaal: Jeg kan gøre alle bedre

Louis van Gaal er kendt som en mand med stor tro på egne evner, og han mener da også, at han kan gøre alle spillere bedre, også Wayne Rooney.

En af de få spillere på United-holdet der kan føle sig sikker på en plads i startopstillingen er anfører Wayne Rooney. 29-årige Rooney blev gjort til anfører inden sæsonen af van Gaal, og det var et logisk valg i følge hollænderen.

– Før jeg kom hertil, havde jeg naturligvis hørt lidt om ham. Men fra første dag var han ikke den Wayne Rooney folk snakkede om. I mine øjne var han et fantastisk eksempel på træningsbanen. Jeg tror at han altid vil spille for mig, men selvfølgelig kan jeg overbevises om at skifte ham ud, hvis han spiller dårligt.

– Men han er min anfører nu, og er en af dem der viser vejen for de andre. Jeg er meget tilfreds. Jeg får opfattelsen af at han lever for fodbold, og at han elsker at være anfører for Manchester United. Han er også anfører for England, hvilket hjælper ham og giver mere erfaring, men husk på, at jeg valgte ham først som anfører, og at Roy Hodgson så fulgte mit råd, lyder det fra van Gaal.

Rooney har scoret 11 gange i 16 kampe for United og England i denne sæson, og været i god form på det seneste. Han har været en af årsagerne til, at United med tre sejre i træk, nu ser ud til at have fundet rytmen og er tilbage i toppen af ligaen.

Men i følge van Gaal er det ikke blot Rooney han kan gøre bedre. Nej, alle spillere i United kan forvente at blive løftet i niveau, for van Gaal har stor tro på egne evner.

– Jeg kan gøre alle spillere bedre. Undskyld, det er arrogant, men det kan jeg altså, siger van Gaal.

Forrige artikel

- Anderson er ikke fit nok

Næste artikel

Giggs ny manager i Wigan?

ANNONCE