Giggs ny manager i Wigan?

Ryan Giggs kan måske være på vej væk fra Old Trafford, hvis Wigan vælger at ophæve Malky Mackays kontrakt.

Malky Mackay er nærmest blot lige tiltrådt som manager for William Kvist og co i Wigan, men kan måske snart være fortid for holdet, der kæmper i bunden af the Championship.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

FA undersøger i øjeblikket Mackay for nogle kommentarer fra tiden i Cardiff, hvor den skotske manager beskyldes for at være kommet med homofobiske, racistiske og seksuelle kommentarer.

Wigan sikrede sig i forbindelse med ansættelsen af Mackay en klausul der gør, at klubben kan skille sig af med ham, såfremt der bliver rejst sag mod ham, hvilket vil skade klubben.

Giggs og Butt kandidater

Derfor er ejer Dave Whelan og co i Wigan nu i gang med at lave en liste med kandidater, såfremt Mackay anklages af FA. Og et af de varmeste navne på denne liste skulle altså være Ryan Giggs, som vil tage Nicky Butt med sig som assistent.

Sunday People skriver i dag, at waliseren er en kandidat til jobbet i Wigan. Giggs udtalte tidligere på ugen, at han kan være klar til at forlade Old Trafford hvis det er nødvendigt for at fremme karrieren.

– Jeg har været i denne klub i mange år, og kender den ind og ud. Men hvis jeg skal frem i min karriere som manager, og det ikke kan være i Manchester United, så må det være sådan. Jeg må bare vente og se tiden an, sagde Giggs.

Det er uvist hvornår FA beslutter sig for, hvornår der vil komme nyt i sagen mod Malky Mackay. Indtil da, fortsætter Giggs som asisstent for Louis van Gaal i United, mens Mackay er chef i Wigan, der i går tabte ude til Sheffield Wednesday.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal: Jeg kan gøre alle bedre

Næste artikel

Søndagens rygter: Lloris i stedet for de Gea?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share