Van Gaal med United til USA

Helt som ventet støder Louis van Gaal til Manchester Uniteds trup i næste uge, hvor man rejser til USA.

Manchester Uniteds spillere får i næste uge mulighed for at hilse på deres nye manager. 

Her rejser de detroniserede mestre til USA, hvor man i år afholder den tilbagevendende forsæson-tour. Og det bliver med Louis van Gaal på sidelinjen. 

– Direkte fra sine bedrifter ved VM i 2014 vil Louis van Gaal være med under hele turen, og hans første kamp i spidsen for United bliver onsdag den 23. juli, hvor man tager mod LA Galaxy i Chevrolet-cuppen på Rose Bowl (stadion, red.), skriver Manchester United i et statement ifølge Sky Sports. 

Den 62-årige hollænder får i løbet af de næste par uger mulighed for at danne sig et indtryk af Uniteds største stjerner på tætteste hold. 

Således er bl.a. Wayne Rooney, Juan Mata, David de Gea og Shinji Kagawa med i USA. Det samme er tilfældet med de to nyindkøb i form af Ander Herrera og Luke Shaw. 

Holland møder i aften Argentina i den anden semifinale ved VM. Vinderen møder Tyskland, som i går udraderede værtsnationen Brasilien med 7-1. 

Hvis det lykkes van Gaal at vinde slutrunden med Holland, vil det være første gang i landets fodboldhistorie. 

Louis van Gaal har skrevet under på en tre-årig kontrakt med Manchester United. 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Evra til Juventus

Næste artikel

Evra ud - Blind ind?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share