Van Gaal ser frem til pre-season

Louis van Gaal er glad for de ændringer, der er blevet foretaget i forhold til sidste sommers tur over Atlanten.

Sidste sommer kom Louis van Gaal direkte ind fra VM-slutrunder i Brasilien, og skulle afsted på pre-season tur til USA med United. Den karismatiske hollænder var ikke helt tilfreds med turen og organisationen, og derfor er der sket ændringer forud for denne sommers tur.

Sidste år var præget af en del rejsetid, noget der er ændret på i år, hvor United får fast base i Seattle og San Francisco, hvor klimaet desuden er lidt mildere end hvor man befandt sig sidste sommer.

United vandt sidste sommer Champions Cup, efter kampe mod blandt andet Real Madrid og Liverpool. I år er man atter med i turneringen, men det vigtigste for van Gaal er træningen og at blive klar til sæsonstart.

– Det vigtigste aspekt er at bygge holdet op, så de enkelte spillere tænker som et hold. Men vi skal også arbejde med deres fitness og vi skal finde kamprytmen, derfor skal vi have nogle kampe men også have fokus på træningen.

– Da vi var afsted sidste år havde vi ikke så meget tid til at træne, det har vi forbedret nu, da vi har to faste lejre på vestkysten, hvor temperaturen også bedre tillader os at bygge på fysisk, siger van Gaal i følge manutd.com.

United skal under årets pre-season i USA op mod Barcelona, Paris SG, San Jose Earthquakes og Club America.

Forrige artikel

Andy Cole: Vigtigt at få en god start

Næste artikel

Legende-kampen i billeder

ANNONCE