Andy Cole: Vigtigt at få en god start

Skal United gøre sig forhåbninger om at vinde mesterskabet i den kommende sæson, så skal holdet godt fra start.

Efter de første ti kampe af den netop afsluttede sæson, havde Louis van Gaal og United blot hentet 13 point. Dermed blev det en lang hård kamp for at komme tilbage i kampen om topplaceringerne i ligaen. Det skal der gerne ændres på i den kommende sæson.

Det mener i hvert fald Andy Cole, der selv har vundet fem mesterskaber med United. Han mener at United er nødt til at få en flyvende start, hvis der skal drømmes om pokaler til maj.

– Du skal altid starte sæsonen godt. Man kan altid brokke sig over kampprogrammet, og hvem man møder hvor og hvornår. Men uanset hvad skal man spille alle steder på et tidspunkt.

– Det betyder ikke så meget om man får de store hårde kampe i starten, for man skal altid vinde disse kampe. For at vinde titlen skal man altså vinde fodboldkampe, det er rimelig simpelt. Vi må vente og se, siger Cole, inden kampprogrammet for den kommende sæson kommer på onsdag.

De fleste fans ser altid frem til hvornår de store opgør er placeret. Hvornår er der de to opgør om Manchester? Hvornår gæster Liverpool, og så videre. Og som Cole indrømmer, at han som spiller også så mest frem til disse opgørs placering når kampprogrammet kom.

– Jeg tror altid man ser efter de store kampe, som dem mod City, Liverpool, Arsenal og Chelsea, og hvornår man møder dem. Uanset hvad, er det disse kampe som kan afgøre mesterskabet, så man ønsker altid at gå ind til dem i god form.

– Du ønsker også altid en hjemmekamp i første runde, at få et godt resultat med dig og starte på. Man ved aldrig hvad computeren finder på med kampprogrammet, men hvis du er i god form, er det ligegyldigt hvem du møder, lyder det fra Andy Cole.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Falcao enig med Chelsea

Næste artikel

Van Gaal ser frem til pre-season

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share