Van Gaal træt af kritik fra legender

Manchester Uniteds manager føler presset fra såvel fans, medier, eksperter og legender, men han har fortsat stor tiltro til egne evner.

Louis van Gaal er til eksamen hver eneste gang han leder sit hold i kamp. Ikke nok med, at han skal stå til regnskab for klubbens ambitioner, så skal han weekend ind og weekend ud lægge ører til stærk kritik specielt fra tidligere United-spillere og eksperter.

Specielt Paul Scholes har hele sæsonen skudt med skarpt over for Louis van Gaal, men også Rio Ferdinand, Roy Keane og Michael Owen samt eksperter som Jamie Carragher, Alan Shearer og Neil Custis langer regelmæssigt ud efter hollænderen. Og det gør ikke jobbet nemmere, siger Louis van Gaal.

– I de sidste seks måneder har det været spekulation omkring min fremtid, og det gør mig sur. Det har jeg vist mange, mange gange, siger Louis van Gaal i flere engelske medier i dag.

– Det er normalt, at man skal stå til måls for mediernes kritik, men her er det ikke kun medierne, der har en mening. Legender og andre eksperter kritiserer også højlydt, men jeg er her, og jeg kæmper. Jeg er en åben bog.

Selvom Jose Mourinho dagligt bliver udråbt som Louis van Gaals afløser efter denne sæson, så forventer han, at han får lov at sidde sin kontrakt ud.

– Jeg tror på mig selv, jeg tror på Manchester United, jeg tror på spillerne. Ideelt så troede alle andre også på mig, for så ville mit job være meget, meget lettere. I fodboldverdenen ved man aldrig, hvad der sker, og det har jeg selvfølgelig oplevet før i min karriere.

Den 12. maj kommer den nye udebanetrøje – Forudbestil den her

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rygte: Everton vil kapre Mourinho

Næste artikel

Startopstillingen mod Bournemouth

ANNONCE