Van Gaal: Vi bliver bedre, bare vent og se

Louis van Gaal kom med en advarsel til rivalerne, United bliver stærkere i 2015 og efter sommerpausen vil det være et ægte van Gaal-hold vi får at se.

Louis van Gaal og United slutter 2014 af med 0-0 ude mod Tottenham, og går dermed ind i 2015 på 3.pladsen i Premier League. I skrivende stund er der ni point op til førerholdet fra Chelsea, som dog med en sejr over Southampton kan øge forspringet til 12 point.

Dermed ligner det en særdeles svær opgave for United at vinde mesterskabet i denne sæson, noget den hollandske manager også erkendte efter dagens uafgjorte resultat i London.

– Når man ikke vinder disse kampe, hvor man er det bedste hold, så er det svært at blive mestre i slutningen af sæsonen. Når man ikke udnytter chancerne, vil modstanderne normalt vinde. Man skal også have lidt held med sig. Tottenham kunne have scoret i anden halvleg, men når man i første halvleg spiller det bedste vi har gjort hele sæsonen, skal kampen lukkes, sagde van Gaal.

United er nummer tre i ligaen med 36 point efter de første 19 kampe. Louis van Gaal lover dog, at holdet vil blive bedre i løbet af 2015, og for alvor vise tænder i næste sæson.

– Vi forbedrer os hver eneste uge. Selvfølgelig bliver vi bedre i 2015, bare vent og se. Næste sæson vil det være et ægte Louis van Gaal-hold, sagde hollænderen til pressen.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Det var ikke vores dag

Næste artikel

Herrera klar til kamp igen

Relaterede artikler
Total
0
Share