Van Gaal: Vi burde have vundet

Louis van Gaal var tilfreds med spillet, men var frustreret over ikke at få et straffespark i kampen mod City.

0-0 blev det her til eftermiddag i et intenst lokalbrag mellem United og City, men også en kamp uden de store åbne målchancer.

United kontrollerede store dele af kampen, uden for alvor at true Joe Hart i City-målet. Men Louis van Gaal var tilfreds efter kampen, specielt med spillet og det at man fik holdt buret rent mod Citys stærke offensiv.

– Det var en hård kamp for begge hold. Vi var uheldige, og de var heldige. Vi havde fuld kontrol over det i 90 minutter, og det er godt i en kamp mod et hold som Manchester City. Så jeg kan ikke beklage mig over det. Men vi vil vinde, men gjorde det ikke, sagde van Gaal efter kampen.

Uniteds bedste forsøg havde indskiftede Jesse Lingard i anden halvleg, hvor kantspilleren ramte overliggeren efter en fin pasning fra Martial. Men den hollandske manager hæftede sig primært ved en episode fra kampen, nemlig i første halvleg hvor Ander Herrera blev nedlagt i feltet, uden der blev dømt straffe.

– Vi skulle have haft et straffespark til Herrera. Det er nemt for mig at sige, da jeg kan se det i langsom gengivelse, mens dommeren skal træffe et valg på et sekund. Jeg råber altid op om, at vi bør bruge moderne teknologi, men det virker til at jeg er den eneste der ønsker det, lød det fra van Gaal.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nulløsning mod City

Næste artikel

- Tilfredse med et point

Relaterede artikler
Total
0
Share