– Tilfredse med et point

Manuel Pellegrini var tilfreds med resultatet, men brød sig ikke om måden City spillede på i dagens lokalopgør.

Manchester City var sjældne gæster foran David de Gea i dagens Manchester-derby, og bedste forsøg var et hovedstød fra Yaya Toure i første halvleg, et forsøg der strøg tæt forbi stolpen.

Gæsterne viste slet ikke samme offensive kvaliteter som hidtil i sæsonen, og virkede mest af alt tilfredse med at slippe fra Old Trafford med det ene point. Og manager Manuel Pellegrini var da efter kampen heller ikke tilfreds med sit mandskab spil, men glad for det ene point.

– Det er et godt point. Kan du ikke vinde, så undgå at tab. Folk har sagt at vi ikke kan forsvare, men vi var gode til netop dette i anden halvleg. Vi mistede bolden nemt. United havde et par gode chancer til sidst, i en ellers tæt kamp.

– Jeg er tilfreds med det ene point, men jeg kan ikke lide at spille på denne måde, lød det efter kampen fra Pellegrini.

Med dagens pointdeling er City fortsat helt i top af Premier League, á point med Arsenal, og to point foran United og West Ham.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal: Vi burde have vundet

Næste artikel

Smalling: Vi spillede godt

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share