Van Nistelrooy med mod Bolton?

Ingen kan påstå, at United har været heldige, hvad skader angår, så langt i denne sæson. Skaderne har været mange, og nogle af dem har også været…

Ingen kan påstå, at United har været heldige, hvad skader angår, så langt i denne sæson. Skaderne har været mange, og nogle af dem har også været langvarige.
I den forgangne weekend pådrog Gary Neville, Louis Saha og John O”Shea sig skader, mens de spillede landskamp. Udover detter savner vi Wes Brown og Rio Ferdinand – som næsten er færdig med at afsone sin dom for ikke at være dopet. Dette åbner for muligheden for en debut til Gabriel Heinze, der næsten lige er ankommet.

Van Nistelrooy har trænet i 10 dage, og er nu ved at være klar igen.

“Ruud er meget tæt på at være klar igen. Han har gjort alt det, vi har bedt ham om de sidste 10 dage. Nu mangler han bare noget kamptræning”

“Det er en stor beslutning at tage, når vi skal afgøre, hvad vi stiller op med ham i morgen, men bænken virker som det fornuftigste.”

Van Nistelroos timing er perfekt, da United skal spille Champions League mod Lyon på onsdag. Hans comeback gør, at Ferguson får mulighed for at stille en angrebsduo på banen.

Forrige artikel

Steele udlånt til Coventry City

Næste artikel

Udvidelsen klar

ANNONCE