Falcao beundrede Van Nistelrooy

Allerede inden Radamel Falcao kom til England, fulgte han med i Premier League, og hos United var han især imponeret af Ruud van Nistelrooy.

Det har været et par skadesplagede og målfattige måneder i Manchester for Radamel Falcao, der ellers til overflod har bevist sin målfarlighed tidligere i karrieren. Og noget af inspirationen kom fra hans nuværende klub. Den colombianske angriber var således en ivrig følger af engelsk fodbold i flere år, inden han kom til United, og især én forgænger i angrebet imponerede ham.

– Jeg beundrede altid Ruud van Nistelrooy på min position. Han var en stjerneattraktion for mig, siger 28-årige Falcao til Inside United.

Den hollandske bomber, som scorede 150 gange i 219 ligakampe for De røde djævle, er dog ikke den eneste, som Falcao bed mærke i. Blandt andet den nuværende assisterende manager fangede hans opmærksomhed.

– Også Ryan Giggs og Paul Scholes for deres spillestil. Den er meget beundret blandt spillere fra hele verden. Selvfølgelig også David Beckham. Jeg kan ikke udelade ham, da han åbnede op for ruten mellem kontinenter for fodboldspillere. De er alle legender, som trykker på de rigtige helte-knapper. Også Eric Cantona – han var meget spændende og underholdende at se på.

Forrige artikel

Van Gaal vil ikke købe forsvarsspillere

Næste artikel

Van Persie: Vores fans er fantastiske

ANNONCE