Veratti: Zlatan lærte os at være ledere

I et par sæsoner har det lydt, at United har manglet ledertyper. Det har de fået i Zlatan, der i sin PSG-tid hjalp sine holdkammerater med at blive ledere, lyder det fra en tidligere holdkammerat i klubben.

Efter sin udlignendescoring i kampen mod Liverpool, nærmest pumpede Zlatan Ibrahimovic sine arme op og ned for at få fansene med de sidste minutter. En sand vinderattitude der bevidner store lederevner.

De lederevner har været en mangelvare i United i nogle sæsoner. Men i Zlatan har klubben ikke bare fået en sand lederfigur, men også en person der vil lære andre at lede, lyder det fra Veratti, der spillede sammen med svenskeren i Paris SG.

– Når jeg ser tilbage, så lærte han os at være ledere. Han gør folk omkring sig bedre, og på træningsbanen lignede han hver gang en 18-årig dreng, siger Verattil til Goal France.

– I omklædningsrummet var han også værd at følger. Han var en leder. Nogle gange kunne man se på hans træningsmentalitet og tænke, at man ville gøre alt for ikke at virke latterlig. Han bragte en vinderkultur til klubben.

Veratti sammenligner Zlatan med Thiago Silva, som han også ser som en stor leder. Svenskerens brutale ærlighed kan dog være savnet en gang i mellem, siger den italienske midtbanespiller.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho og Klopp forklarer skænderi

Næste artikel

Jones takker United-fansene

ANNONCE