– Vi kan stadig vinde titlen

Louis van Gaal tror stadig på chancen for at vinde mesterskabet i denne sæson.

December var en skidt måned for United. Der blev blot hentet to ud af 15 mulige point. I januar har van Gaal og co fået stabiliseret holdet og virker atter på nogenlunde ret kurs igen.

Pt er der ti point fra United på 5.pladsen op til Leicester på 1.pladsen. Men van Gaal har ikke opgivet håbet, hollænderen tror stadig på mesterskabet.

– Jeg har en følelse af, at slår vi Chelsea – og det bliver ikke nemt, for de har ikke tabt under Guus Hiddink – så kan vi igen kæmpe med i ligaen. Det er vigtigt. Carrick sagde til mig i dag, at ligaen på ingen måde er afgjort, og jeg er helt enig med ham. Intet er afgjort, hverken for United eller for andre klubber, sagde van Gaal på dagens pressemøde.

United har vundet de to seneste kampe, senest blev det til tre point i tirsdagens hjemmekamp mod Stoke. Og netop de seneste kampes sejre og gode præstationer, giver tro på tingene mener van Gaal.

– Det føles altid bedre har man har vundet nogle kampe, hvilket vi har nu. De to sejre har været vigtige og givet spillerne selvtillid, det ses til træning. Vi har spillet fremragende fodbold og vundet de to seneste kampe, og holdt nullet mod Stoke. Det var altså et hold i god form, som tabte i Capital One Cuppen, efter egentlig at have udspillet Liverpool. Nu skal vi fortsætte sejrsrækken, for så er alt muligt i denne liga, sagde van Gaal.

 

Forrige artikel

United præsenterer ny samarbejdspartner

Næste artikel

Det lysner på skadeslisten

ANNONCE