United præsenterer ny samarbejdspartner

Manchester United og filmselskabet 20th Century Fox har i dag annonceret et nyt samarbejde.

Kan du forestille dig Wayne Rooney som en figur i X-Men? Eller David de Gea agere superhelt? Måske det sidste ikke ligger så fjernt fra virkeligheden, men fremtiden vil måske byde på flere superhelte i United.

I hvert fald har United og filmselskabet 20th Century Fox i dag annonceret et samarbejde, der betyder, at United i forbindelse med hjemmekampe på Old Trafford skal promovere nogle af filmselskabets store blockbusters.

– Dette samarbejde er det første af sin slags for klubben og for 20th Century Fox. Alene i UK var der sidste år mere end 150 millioner solgte billetter til biograferne, og præcis som med fodbold, er filmindustrien en global branche med popularitet hos alle.

– Både United og 20th Century Fox er ledende figurer indenfor vores respektive industrier, og er stolte over at kunne præsentere dette samarbejde, der vil skabe nyt publikum, skabe unikt indhold som eksempelvis spillernes møde med Deadpool, siger Uniteds managing director Richard Arnold.

Også hos 20th Century Fox er man glade for samarbejdet, der udover at promovere modpartens produkter, også vil give ekslusive muligheder på de digitale platforme. Blandt andet har Rooney, de Gea, Mata, Smalling, Herrera og Schweinsteiger netop mødt figuren Deadpool, der er Marvelds seneste karakter.

– Nogle af de største film hører hjemme hos 20th Century Fox, mens Manchester United er en af verdens største og mest succesfulde fodboldklubber. Vi er begejstrede for at kunne kombinere underholdningen fra filmverdenen med den power som live-sport og ikke mindst den passion der er omkring Manchester United.

– Sammen ser vi frem til at kunne promovere hinanden for nyt publikum, og skabe nyt underholdende indhold for filmelskere og fodboldfans rundt omkring på hele kloden, siger Paul Hanneman, præsident for marketing og distribution hos 20th Century Fox.

 

 

Forrige artikel

- Presset på Guardiola vil være enormt

Næste artikel

- Vi kan stadig vinde titlen

ANNONCE