– Vi kunne godt have brugt Chicharito

José Mourinho taler igen om, hvor ærgerlig han er over, at Javier Hernandez ikke er i Manchester United mere.

José Mourinho talte tidligere på sæsonen om Javier “Chicharito” Hernandez. Her nævnte han ham som en spiller, han aldrig ville have solgt. På pressemødet i går kom han igen ind på den lille mexicaner, da snakken faldt på Uniteds manglende mål. 

– Vi har helt sikkert gode og kreative spillere, men vi mangler nogle typer, som har det der naturlige “killer-instinct”. På den måde som vi spiller lige nu, så tror jeg, at en type som Chicharito ville have scoret 20 mål, sagde Mourinho på gårdsdagens pressemøde. 

– Selv hvis han kom ind fra bænken, havde han nok scoret 20 mål nu. Han er en spiller, som altid finder bolden. Han er der efter målmandsredninger, han er der ved bagerste stolpe og han er der på indlæg.

 Mourinho understreger, at der er masser af plads til forbedringer blandt de offensive spillere, som simpelthen skal score flere mål i løbet af en sæson. 

– Zlatan er på det antal, man kan forvente. Jeg synes til gengæld, at alle de andre offensive spillere mangler en del. Vi sætter os nogle mål inden sæsonen, og her har de ikke levet op til forventningerne. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fem spillere ude mod Sunderland

Næste artikel

Optakt: Sunderland – Manchester United

Relaterede artikler
Total
0
Share