Vidic: Matic bliver afgørende for Mourinho

Nemanja Vidic roser sin navnebroder og landsmand. Han ser store muligheder for Manchester United med Matic på holdet.

Nemanja Vidic har opnået legendestatus i Manchester United for sine solide defensive færdigheder og ikke mindst aggresive stil. Han er nu ude og rose klubbens signing af landsmanden Matic, som han altid har haft et godt forhold til. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg husker, da han ankom til det serbiske landshold. Jeg havde fra dag ét et fremragende indtryk af ham, for han var en behagelig person at være sammen med og en stor gevinst for ethvert omklædningsrum, siger Vidic til Inside United. 

– Han har mange af de samme færdigheder som Michael Carrick, som har været fremragende for United gennem årene. Michael er 36 nu og Matic er 29, så det er en rigtig god signing. Matic har masser af erfaring, hvor han har titler på CV’et både fra Benfica og Chelsea. 

Vidic er glad for, at Matic nu er i Manchester United, og han er ikke i tvivl om, at klubben kommer til at drage nytte af landsmandens kvaliteter. Matic kan tage United tilbage til toppen, mener Vidic. 

– Der er ikke mange spillere i United-trupppen, der har vundet ligaen. Det er vigtigt at have den erfaring i truppen, og den kommer han med. Jeg er overrasket over, at Chelsea lod ham gå, for han har altid gjort det godt for dem. 

– Jeg er glad for, at United har ham nu. Ikke bare fordi han er en god spiller og person, men også fordi han hedder Nemanja og kommer fra Serbien. Jeg har hørt, at fansene har sunget min gamle sang for ham, og jeg har det godt med at dele den med ham, slutter Vidic. 

 

Læs mere om:

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho kritiserer United-fansene

Næste artikel

OldTrafford.dk Podcast: Leicester, CL-lodtrækning & Zlatan

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share