Vidic trist over Fergusons afsked

Manchester Uniteds anfører Nemanja Vidic er trist over Fergusons afsked, men samtidigt også yderset glad for mesterskabstrofæet.

Nemanja Vidic har haft en speciel dag for De Røde Djævle. Først skulle en sportsligt mindre betydende kamp mod Swansea overstås – og gerne vindes for at give Ferguson den bedste afsked, hvilket United akkurat formåede med en 2-1 sejr.

Bagefter kunne den 31-årige serber som anfører løfte pokalen sammen med sine holdkammerater og snart pensionerede Sir Alex, som kaptajnen kommer til at savne.

– Jeg synes, at i dag er en speciel dag. På den ene side er vi glade for trofæet, men på den anden side er vi kede af, at manageren ikke er her endnu et år, siger Nemanja Vidic til Sky Sports News.

– Det kommer til at være mærkeligt ikke at se ham i omklædningsrummet længere. Dette er en stor klub og vil altid være en stor klub, men efter så mange år bliver det trist uden ham, siger den serbiske midterforsvarer.

Nemanja Vidic har haft sin andel af mesterskabet, da han i denne sæson er oppe på 19 ligakampe i Uniteds bagkæde og en enkelt scoring.

Forrige artikel

Giggs: Ville vinde for Sir Alex

Næste artikel

Carrick: Meget emotionel dag

ANNONCE