– Vil tage holdånden med

Louis van Gaal vil videreføre den gode holdånd og moral der har været på det hollandske landshold, når han tiltræder i United.

Inden VM havde de fleste eksperter afskrevet Hollands chancer ved VM, men med taktisk snilde og gode præstationer har hollænderne overrasket mange og endte i går med at tage 3.pladsen ved slutrunden i Brasilien.

En stor del af den fortjeneste gives til træner Louis van Gaal, der nu tiltræder som manager i United. Og den hollandske træner håber han kan videreføre den fantastiske stemning der har været i truppen, når han kommer til Manchester.

– Vi ser tilbage på en succesfuld turnering, jeg er stolt af min stab og mine spillere. Drømmen var at blive verdensmester, vi var tæt på, og afsluttede med en medalje i min sidste kamp, og det var vigtigt vi fik vist en ny side taktisk. Det kan måske åbne folks øjne i Holland, for der er ikke kun et system, jeg kan lide at fokusere på kvaliteterne i truppen.

– Jeg vil gøre mit bedste i Manchester United, og om det så er nok for fansene må tiden vise. De her 23 spillere vil altid have en plads i mit hjerte, de har været fantastiske, og jeg håber at holdet i Manchester United vil kunne tage det til sig, og blive inspireret på samme måde, sagde Louis van Gaal efter gårsdagens sejr over Brasilien.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Wenger: United kommer tilbage

Næste artikel

Vidal: Ville elske at spille for en af verdens største klubber

ANNONCE