Vidal: Ville elske at spille for en af verdens største klubber

Arturo Vidal har udtalt sig om rygterne, der sender ham til United, ligesom hans fysiske dokumenter er sendt til Manchester.

– Selvfølgelig, enhver spiller ville elske at spille for en af verdens største klubber, sådan svarede Arturo Vidal på chilensk tv i går aftes, da han blev spurgt ind til rygterne om et skifte til Premier League, men indtil videre nyder stjernen bare lidt ferie.

 – Jeg har hørt rygterne, men har ikke snakket mere om emnet. Jeg nyder min ferie, og så må vi se hvad der sker når jeg vender retur til Italien. Jeg er helt afslappet, men alle ville elske at spille for en af verdens største klubber, siger Vidal.

Det er unægtelig en udtalelse, som vil give de fleste United-fans hede drømme, og ikke den klassiske “Jeg er glad for livet i Juventus”-udtalelse, som hidtil har været set.

Samtidig skriver chilenske medier, at United har spurgt på og nu fået tilsendt dokumenter med information om Vidals fysiske tilstand fra VM-kampene. Det sker tilsyneladende for at sikre sig, at midtbane-profilen er ovre den knæskade han døjede med op til VM-slutrunden.

Forrige artikel

- Vil tage holdånden med

Næste artikel

- Spændende at se den nye 11'er

ANNONCE