Watford-topscorer: Ville ikke kunne sige nej til United

Watford-topscorer Odion Ighalo, hvis idoler var Andy Cole og Dwight Yorke, indrømmer, at han nok ikke ville kunne sige nej, hvis Manchester United var interesseret i at hente ham.

Watford-angriberen Odion Ighalo har været i forrygende form for Premier League-oprykkerne i denne sæson. Nigerianeren har scoret 14 gange i Premier League og tiltrækker på rygtebasis interesse fra en række klubber.

Et skifte kommer dog næppe på tale i januar, fortæller Ighalo, der dog indrømmer, at han drømmer om at spille på Old Trafford.

– Jeg tror ikke, at jeg kommer til at skifte (i januar, red.), men jeg er ikke sikker på, at jeg kunne sige nej, hvis United ringede, siger Odion Ighalo til Daily Mail.

– De var mit hold, da jeg var yngre. Jeg elskede at se Andy Cole og Dwight Yorke. De var mine idoler, og at spille på Old Trafford har altid været min drøm, siger angriberen.

26-årige Ighalo har scoret mål på samlebånd, siden han kom til Watford i 2014. I 58 kampe for klubben er det blevet til 34 scoringer.

 

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Forrige artikel

Medie: Powell udlejes til Championship-klub

Næste artikel

Manchester United bekræfter: Adnan Januzaj vender hjem

ANNONCE