Welbeck sikrede de tre point

Indskiftede Danny Welbeck afgjorde kampen, og sikrede United sejren mod Norwich.

United var uden de offensive profiler Wayne Rooney og Robin van Persie, mens Januzaj og Welbeck startede på bænken. Det var derfor op til Chicharito, Young og Kagawa at true Norwich defensiv fra start.

Savnet af de to angribere var til at mærke. United spillede uden ide, manglede energi og skabte meget få chancer i de første 45 minutter. Spillet var for langsomt, og United kunne sjældent holde på bolden ret lang tid af gangen.

I fraværet af Rafael var det Smalling der spillede højreback, mens anfører Nemanja Vidic vendte tilbage i midterforsvaret efter nogle kampes pause. Den serbiske forsvarsspiller er dog ikke ved tidligere tiders niveau, og man kunne godt sidde og savne en mand som Phil Jones i forsvaret.

Samtidig undrer man sig over, hvad Fabio mon gør galt. Brasilianeren, der startede inde i Champions League-finalen mod Barcelona for få år siden, er ikke i nærheden af spilletid i øjeblikket. Smalling gjorde det defensivt fint i dag, men offensivt manglede lidt mere flair og kreativitet.

Det var hjemmeholdet som var tættest på scoring i første halvleg, men et par blokeringer af Jonny Evans og redninger i målet af en godt spillende David de Gea, holdt Norwich fra at score.

Efter pausen kom United ud med mere energi og tempo i spillet. Ud var gået Ryan Giggs, som var erstattet af Danny Welbeck. Ret skal være ret, og Giggs spillede ikke nogen god kamp. Men David Moyes kunne have skiftet hvem som helst ud, uden at man kunne beklage sig over det, efter den skuffende præstation i første halvleg.

Welbeck kom ind og vidste positive takter og viste at han er i god form for tiden. Han tog nogle af de løb som manglede i første halvleg. Samtidig blev Chicharito mere farlig oppe foran da han fik en angrebsmakker. Den lille mexicaner er god i feltet, men langt fra stærk nok til at agere ene targetman.

Lidt heldigt fik Welbeck tacklet og blokeret sig til en friløber, og med en enkelt træk til siden kunne han sende bolden i nettet til 0-1. Dermed holder Welbeck fast i hans fine scoringsrytme han er inde i for tiden.

United holdt ved, og der kom ikke flere scoringer i løbet af kampen på Carrow Road. United gør eget arbejde for tiden, sørger for at hente tre point hver gang, så presset på de absolutte tophold fastholdes.

Naboerne fra City vandt hjemme 1-0 over Crystal Palace og er i spidsen af Premier League med 41 point, mens United er på sjettepladsen med 34 point.

Næste opgave for Moyes tropper er 1. januar 2014 når Spurs gæster Old Trafford.