Wenger frygter Uniteds økonomiske styrke

United har allerede den første handel på plads, men Arsené Wenger frygter, der er meget mere i vente.

United viste deres økonomiske styrke med signingen af Memphis Depay. Van Gaal har flere gange udtalt, at klubben ikke er bange for at bruge de nødvendige penge for at få holdet tilbage på toppen. 

Arsenals mangeårige manager, Arsene Wenger, frygter den økonomiske styrke, som United ser ud til at være i besiddelse af. Han udtaler blandt andet, at flere af de spillere, som Arsenal har været interesseret i, allerede har været i kontakt med de røde djævle. 

– Jeg forventer, United bliver meget aktive på transfermarkedet i år igen. Når vi har fået tilbudt spillere, viser det sig hver gang efterhånden, at Manchester United allerede har vist deres interesse, siger Wenger ifølge Goal.com.

Arsene Wenger mener, at United i Louis van Gaal har fået den rigtige manager til at genrejse holdet. Det kan i sidste ende være ham, der får de store spillere til at vælge United fremfor andre klubber, indrømmer Wenger.

– Han har vist, han har den rigtige personlighed til at være i en klub på den størrelse. Vi forventer, at United køber nogle stærke spillere endnu en gang. 

United har været sat i forbindelse med absurd mange spillere det seneste år. Indtil videre er der dog ikke nogle konkrete handler på trapperne, men meget kan hurtigt ændre sig. Det så vi senest med Depay-handlen. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Avis: Harry Kane topper ønskelisten

Næste artikel

Rooney og Shaw ude

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share