Will Keane nærmer sig comeback

Will Keane er ved at være klar til igen at spille fodbold, og er taget med Warren Joyce og talenterne til Dallas Cup i USA.

Angrebs-talentet Will Keane var sidste sommer uheldig, da han i en landskamp for England fik en alvorlig knæskade. Denne har holdt ham fra grønsværen indtil nu, i en sæson der ellers var udset som hans mulighed for at komme ind omkring førsteholdet.

Nu er han dog ved at være tilbage igen. Keane er draget med Warren Joyce og u19-truppen til USA for at deltage i Dallas Cup. Dog skal Keane ikke spille med, men blot fortsætte sin træning og vejen tilbage.

I følge officielle udmeldinger fra United, så er Keane hvor han skal være og han følger den plan der er lagt for ham. Hvornår han endeligt er tilbage, og igen kan spille med i kampene, er der ikke nogen udmelding på.

U19 truppen til Dallas Cup:

Træner Warren Joyce har valgt at tage følgende spillere med til turneringen i USA.

Pierluigi Gollini, Jonny Sutherland; Liam Grimshaw, Nicholas Ioannou, Tyler Blackett, Reece James, Michele Fornasier; Luke Hendrie, Ben Pearson, Charni Ekangamene, Joe Rothwell, Jack Rudge, James Weir, Mats Dæhli, Adnan Januzaj, Joshua Harrop; Gyliano van Velzen, James Wilson, Jack Barmby.

Forrige artikel

Vanvittig pris: 1.995 til Man Utd mod Chelsea

Næste artikel

UEFA straffer Nani og Ferguson

ANNONCE