Woodward anser sommerens transfervindue som vigtig for Uniteds genopbygning

Den administrerende direktør for United, Ed Woodward, har fortalt til Manchester United fans forum, at klubben ser det kommenede transfervindue som en “vigtig mulighed” for holdets genopbygning.

Ed Woodward, der ofte står for skud, når kritikken om dårlig rekruttering og visionsløs strategi ramler ned over United, har været ude og adressere Manchester United fans forum om klubbens plan for at komme tilbage på sporet. 

Her ser han blandt andet sommerens transfervindue som essentiel for klubbens nødvendige oprejsning. 

– Betydningsfuldt arbejde og investeringer er allerede blevet udført for at styrke akademiet, og vi er glade for den udvikling, der er foregået bag scenen for at sikre, at vi har de rigtige spillere, den rette infrastruktur og den rette kulture for at opretholde langvarig succes, fortæller Woodward.

– Ligeledes er der blevet udført omfattende arbejde på vores rekrutteringsproces med mærkbare investeringer i vores scouting, data og analyser. Rekrutteringsafdelingen arbejder hen imod en klar plan og filosofi sammen med Ole [Solskjær] og hans trænerstab. Vores fokus er at anskaffe en kombination af erfaring og de bedste unge spillere, der kan udvikles yderligere, med det formål at fusionere akademispillere med kvalitetspræget spillere. 

– Vores rekrutteringsproces fokuserer på analyse og udvalg af spillere over en hel sæson med henblik på at kunne erhverve dem i det kommende sommertransfervindue. Som en del af denne opbygning ser vi den kommende sommer som en vigtig mulighed. 

Woodward garanterer altså klubbens fans, at der er en klar strategi lagt frem, der skal sikre, at United kan kæmpe med om de største titler. Den administrerende direktør indrømmer dog samtidig, at klubben på nuværende tidspunkt ikke er der, hvor de ønsker, den skal være. 

– Som klub og ledelse indrømmer vi, at vi ikke er der, vi gerne vil være. Det er den klare prioritet hos alle i klubben at få os tilbage på sporet, hvor vi kæmper med om Premier League og Champions League-titler. Selvom den udvikling ikke altid er gnidningsfri, er alle i klubben fokuseret og dedikeret på at gøre hver deres for at opnå disse mål, garanterer Woodward. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Ighalo med i truppen mod Chelsea

Næste artikel

United ansøger om tilladelse til safe standing

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share