Zaha: Dejligt at være tilbage

Det er en glad Wilfried Zaha, der nu er vendt hjem til Selhurst Park.

Det kom ikke som den helt store overraskelse, da United i dag sendte engelske Wilfried Zaha ud af exit-døren. Spørgsmålet har blot været hvem der skulle have glæde af den hurtige kantspiller, da han aldrig rigtig har fået gennembruddet i United.

Nu er han vendt hjem til Crystal Palace på en lejeaftale, og det glæder Zaha sig over.

– Jeg er helt oppe at køre, over at være hjemme ved gutterne. Der har været rygter i noget tid, men det var først i går det blev konkret. Jeg er glad for det gik stærkt, da jeg bare vil ud og spille bold. Og der er ikke noget bedre sted end her i Crystal Palace.

– Jeg snakkede med min agent og familie, og de vidste alle at det ville være godt at komme retur til Palace, hvor jeg kender alle og nyder støtte og opbakning fra fans ene og klubben, sagde Zaha.

Samtidig er han blevet genforenet med Neil Warnock, der også var manager for Zaha i første omgang i Palace. Den rutinerede manager har netop fået posten, efter Tony Pulis valgte at trække sig kort før sæsonstart. Og Zaha ser frem til samarbejdet med Warnock.

– Jeg er glad for at have Warnock tilbage, han er en dygtig manager, som ved hvad han skal gøre med holdet. Jeg snakkede også med ham inden skiftet, han lovede at jeg ville få chancen, hvis jeg arbejdede hårdt for det, og det er jeg helt med på, sagde Zaha i følge Crystal Palaces hjemmeside.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sky: United accepterer bud på Cleverley

Næste artikel

Rygte: Spurs vil låne Welbeck

ANNONCE