Flybilletter til Manchester

Der er heldigvis flere muligheder for at rejse til Manchester.
Flybilletter til Manchester

Vi giver dig her et hurtigt indblik i, hvordan du får fat i de billige flybilletter til Manchester.

Det bedste og første råd er at lave en søgning via Momondo, da pris og billetter afhænger af udbud og efterspørgsel.

Fra København:

Der er flere selskaber, som flyver direkte fra København til Manchester.

SAS flyver direkte mellem København og Manchester. Er man ude i god tid, kan man godt finde billetter tur/retur til omkring 1.000 kroner, eller lige under.

EasyJet er også på ruten. Hvis man er ude i god tid, kan man finde billetter tur/retur til under 1.000 kroner, alt efter afrejse og hjemrejse tidspunkt.

Ryanair flyver flere gange om ugen på ruten.

Norwegian åbner i sommeren 2023 op på ruten med afgange mandag, fredag og søndag.

Fra Jylland:

SAS har siden april 2019 fløjet direkte fra Aarhus til Manchester. Er man ude i lidt god tid, koster billetterne ikke ret meget mere, end de gør fra København.

British Airways flyver fra Billund til Manchester.

Ellers kan det anbefales at tage turen over grænsen og rejse fra Hamburg lufthavn. Der er billige billetter at finde – fx. med Ryan Air, der gør det for helt ned til 4-500 kroner tur/retur.

Andre destinationer:

Planlægger man at rejse ud og følge United på udebane, er der massevis af muligheder. Adskillige selskaber flyver til London fra Aarhus og København, ligesom der også er afgange til blandt andet Glasgow, Liverpool, Newcastle og Birmingham fra Danmark.

Det samme gør sig gældende, såfremt man ønsker at se en udekamp med United i Europa. Tjek de forskellige hjemmesider, og find billige flybilletter til Milano, Madrid, Barcelona eller hvor United nu spiller.

ANNONCE