6. dec.: Vind Manchester United t-shirts

I dag kan tre heldige vindere blive klædt på i Manchester United t-shirts. Husk at du også deltager i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard trøje.

Velkommen til OldTrafford.dk’s julekalender, hvor du hver dag frem til jul kan vinde mange spændende præmier og samtidig deltage i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard-trøje, som han selv har båret i kamp.

Konkurrencen

Svar på dagens spørgsmål og du deltager i konkurrencen om dagens præmie. Hver dag du deltager får du et lod til lodtrækningen af Lindegaard-trøjen.

Gårsdagens vinder blev Jacob Jensen fra Svinninge.

Dagens præmie

3 x gavekort på en t-shirt fra T-shirts United 

T-shirts United er en webshop, som forhandler uofficielle t-shirts til Manchester United. I deres store kollektion finder du en lang række t-shirts, som enten hylder Manchester United, provokerer Liverpool-fans, latterligører City-fans eller noget helt fjerde. Tag et kig i deres webshop. Vinderne af dagens konkurrence vinder et gavekort på 25 pund, som dækker en t-shirt og fragt til Danmark.

Præmiersponsor: T-shirts United

Se deres udvalg her

  • For at vinde skal du “synes godt om”/”like” OldTrafford.dk på Facebook
  • Ved at deltage giver samtidig OldTrafford.dk lov til at sende nyhedsbrev til dig, såfremt dette bliver lavet i fremtiden. (Vil nemt kunne frameldes og vil ikke blive brugt til reklamer)
Forrige artikel

Jones: Vi burde have vundet

Næste artikel

Büttner: Fergie er skræmmende

ANNONCE