Mourinho ser frem mod derbyet

Jose Mourinho ser frem til den vigtige kamp mod City på næste lørdag.

Både Manchester United og Manchester City har fået en glimrende Premier League start med tre sejre i tre kampe. Derfor kommer landsholdpausen heller ikke på et særlig godt tidspunkt, når holdene er i gang med at finde fodfæstet i nye spilsystemer. 

Jose Mourinho er ikke specielt glad for den internationale pause, men han klager ikke, for han er alligevel glad for, at stort set alle spillere er blevet kaldt ind til kampe for hjemlandende.

– Vi beholder blot otte spillere for førsteholdstruppen under den internationale pause. Vi ved ikke, hvordan spillerne kommer til at træne og restituere, når de er med landsholdet, og det er selvfølgelig ikke optimalt, siger Mourinho til MUTV.

– Nogle kommer først tilbage et par dage før derbyet, og både Valencia, Rojo og Romero vil først være tilbage fredag, altså dagen før kampen. 

– Det er selvfølgelig en kompliceret proces med disse pauser, når spillerne kommer tilbage på forskellige tidspunkter. Jeg kender dog situationen fra tidligere, og jeg er på den anden side også gad for, at spillerne bliver valgt til landsholdet. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Ville elske at score mod Liverpool igen

Næste artikel

League 2-klub lejer reservemålmand

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share