Fergie traf beslutning i marts

Sir Alex Ferguson traf sin endelige beslutning om at stoppe i marts måned. Det er skotten selv, som har peget på David Moyes som sin efterfølger.

De engelske aviser bugner ikke overraskende af historier om det historiske og relativt uventede managerskifte i Manchester United, som bliver fuldendt torsdag, når David Moyes præsenteres som Sir Alex Fergusons afløser.

Den centrale del af processen omkring managerskiftet har stået på i omtrent to måneder. I starten af marts meddelte Sir Alex Ferguson Glazer-familien, at dette blev hans sidste sæson i spidsen for Englands mest vindende klub, hvorefter han anbefalede at gå efter David Moyes som erstatning.

Da både David Gill og Sir Bobby Charlton bakkede op om den beslutning, er det den 50-årige skotte, som i næste sæson med stor sandsynlighed kan sætte sig i det varme sæde, som ikke har været ledigt siden 1986. United har prioriteret Moyes’ loyalitet over José Mourinhos mere flamboyante stil.

Ifølge Daily Mail blev Uniteds folk og Moyes onsdag aften enige om de sidste detaljer i en fem-årig kontrakt.

En anden af tabloidaviserne, The Mirror, skriver endvidere, at Moyes allerede har udset sig Phil Neville som en del af sit trænerteam. Ligeledes vil Moyes bede landsholdsbacken Leighton Baines om at tage turen fra Goodison Park til Old Trafford – en spiller Ferguson ifølge rygtebørsen var kraftigt ude efter sidste sommer.

Forrige artikel

Avis: Rooney ud - Ronaldo ind

Næste artikel

Everton-formand: Der er ingen aftale

ANNONCE