Manchester United afviser Real Madrids beskyldninger

Efter Real Madrid erklærede sig uskyldige i transferskandalen om David de Gea, så svarer Manchester United nu igen.

I et statement på klubbens hjemmeside skriver Manchester United at man glæder sig over at David de Gea fortsat er en del af klubben, men at det var Real Madrid der ikke lagde dokumentationen op i TMS i tide.

  • Manchester United søgte ikke kontakt til Real Madrid med henblik på et salg af David. David er en vigtig spiller på holdet og klubbens intention var ikke at sælge. Klubben havde indtil i går ikke modtaget noget bud på David.
  • Ved middagstid i går kom det første bud fra Real Madrid på at købe David. En aftale blev til mellem klubberne, hvor Navas skulle skifte til Old Trafford. De to handler var afhængige af hinanden. 
  • I de sidste timer af processen, hvor Navas fortsat var på Real Madrids træningsanlæg, kontrollerede Real Madrid dokumentationsprocessen for David, Navas og Real Madrid selv. Manchester United havde her kun kontrol over sin egen dokumentation. 
  • Klokken 21:42 sendte klubben transferdokumenterne på begge spillere til Real Madrid. Davids dokumentation blev returneret klokken 23:32 uden den side, hvor underskriften skulle laves på. 
  • Klokken 23:40, minutter før deadlinen, blev der sendt flere markante ændringer i dokumentationen til Manchester United, hvilket med det samme satte handlen over styr.
  • Først klokken 23:55 blev de papirer, der var nødvendige for at annullere Davids kontrakt, modtaget af Manchester United fra Real Madrid.
  • På dette tidspunkt var Navas’s dokumentation fortsat ikke modtaget fra Real Madrid. 
  • Klokken 23:59 blev transferaftalen sendt tilbage af Manchester United og godkendt i TMS. Altsammen før deadline.

 

Klubben konkluderer endvidere at følgende var til grund for at transferen ikke blev til en realitet:

  1. Real Madrid uploadede ikke Davids dokumenter i TMS i tide.
  2. Real Marid uploadede ikke Davids dokumenter til den spanske liga i tide. Ud fra deres eget statement blev dette gjort 28 minutter for sent.
  3. Det engelske fodboldforbund har anerkendt at Manchester United uploadede alle dokumenter i tide og har tilbudt fuld støtte hvis FIFA involveres.
  4. Manchester United har tilbudt Real Madrid at tage det op med FIFA, men det har Real Madrid valgt ikke at tage imod.

Manchester United slutter af med at glæde sig over at David de Gea fortsat er Manchester United-spiller. 

The Club is delighted that its fan-favourite double Player of the Year, David de Gea, remains a Manchester United player.

 

 

 

 

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Van Gaal: Martial skal have tid

Næste artikel

Ung forsvarsspiller til United

ANNONCE