Ung forsvarsspiller til United

Regan Poole er også ny mand i Manchester United, efter den unge forsvarsspiller i dag tog skiftet fra Newport County.

17-årige Regan Poole er nok ikke en de fleste kender til. Men han er altså nu ny mand i Manchester United, efter van Gaal og co har smidt 400.000 pund for den unge forsvarsspiller fra Newport County.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Poole har flere gange været på træningsophold i United, og her har han tilsyneladende gjort det så godt, at United nu har hentet ham ind på en fast aftale.

Regan Poole blev i september 2014 den yngste spiller nogensinde til at repræsentere Newport County, da han fik debut mod Shrewsbury Town. Det er også blevet til flere u17-landskampe for Wales indtil videre.

Newport Countys manager Terry Butcher er både ærgerlig over at miste et af klubbens største forsvarstalenter, men samtidig stolt over at sende en spiller videre til Manchester United.

– En række klubber har vist interesse for Regan de seneste dage, men så snart United kom til var der kun et udfald på det hele. Det er alle drenges drøm at spille for United, og det er en fantastisk mulighed for ham for at udvikle sig i en så fantastisk klub. Uanset hvor du er i verden, så er du klar når United har bud efter dig, siger Butcher til League Two-klubbens hjemmeside.

Regan Poole nåede sidste sæson 11 kampe for Newport County og var nomineret til prisen for bedste unge lærling i the Football League. Han spiller i midterforsvaret og vil formentlig glide direkte ind på u21-holdet og u19-holdet i de europæiske kampe i første omgang.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Manchester United afviser Real Madrids beskyldninger

Næste artikel

Er Van Gaals mangel på britiske indkøb et problem for Manchester United?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share