U21: Powell nettede i remis mod Arsenal

Uniteds u21-hold måtte til aften dele i porten med Arsenal. Nick Powell og Jesse Lingard scorede Uniteds mål i en underholdende første halvleg.

Manchester United fik forleden en fornuftig start på u21-holdenes elitegruppespil med en sejr over Southampton. Denne aften kom Arsenal på besøg på Moss Lane.

Gæsterne viste tænder fra start, og efter 11 minutter kom ”The Gunners” i front. En fejl af United i Arsenals højre side blev straffet af Chuba Akpom, som rundede Michele Fornasier, inden han passerede Ben Amos i United-kassen.

United skulle blot bruge fire minutter på at udligne. Adnan Januzaj blev nedlagt på venstrekanten, og han stod selv for at skulle tage frisparket. Her dukkede Nick Powell op, og selvom Łukasz Fabiański fik en hånd på forsøget, kunne den polske keeper ikke forhindre det i at gå ind.

Syv minutter var United igen på pletten. Ryan Tunnicliffe, Powell og Januzaj var alle med i opspillet, som førte til scoringen af Jesse Lingard. 2-1 til værterne.

Tunnicliffe var kort tid efter uheldig ved at ramme overliggeren med et forsøg. I stedet fik Arsenal udlignet i den anden ende. Amos kunne ikke holde fast i et frispark fra Conor Henderson, og så var Akpom over riposten og scorede sit andet mål i kampen.

Akpom kom senere i fokus, da bolden ramte hans hånd i eget felt, men dommerens fløjte forblev tavs. United appellerede også for straffe, da Powell i anden halvleg blev nedlagt af Sead Hajrović, men der blev ikke givet ved dørene denne aften.

Begge hold pressede på for sejrsmålet, men skarpheden fra første halvleg var forsvundet, så kampen endte 2-2. Dermed har United fire point efter de to første kampe af elitegruppespillet.

Manchester United 2-2 Arsenal

11’ 0-1, Chuba Akpom (oplæg: Thomas Eisfeld)

15’ 1-1, Nick Powell (oplæg: Adnan Januzaj)

22’ 2-1, Jesse Lingard (oplæg: Adnan Januzaj)

30’ 2-2, Chuba Akpom (oplæg: Conor Henderson)

Udskiftninger

36’ Ud: Frédéric Veseli – Ind: Sean McGinty

Real-assistent: Vi er klar til United