Real-assistent: Vi er klar til United

Real Madrid-assistent Aitor Karanka siger, at holdet er i god form forud for mødet med Manchester United. Han glæder sig desuden over, at Cristiano Ronaldo ser skarp ud.

Real Madrid har svinget mellem det sublime og det kummerlige i denne sæson. Holdet har haft svært ved at finde den stabile form, som sikrede dem mesterskabet sidste år, og man har for længst foræret Barcelona dette års titel.

Efter nytår har madrilenerne dog genfundet formen noget af den form. De har således kun tabt en enkel kamp i 2013, og det giver tro på tingene.

– Real Madrid kommer ind til kampen i god form og ikke kun på grund af weekendens resultat, siger assistenttræner Aitor Karanka til Sky Sports med henvisning til den knusende 4-1-sejr mod Sevilla i lørdags.

 

Kampen kommer på godt tidspunkt

Mourinhos næstkommanderende mener, at den spanske hovedstadsklub har gjort det godt i januar måned. Samtidig har man doseret spilletiden på en fornuftig måde, så alle mand er friske.

– Bortset fra kampen mod Granada har holdet vist godt takter gennem januar. Mod Sevilla spillede vi godt, og vi har givet hvil til nogle nøglespillere. Kampen kommer på et godt tidspunkt for os.

 

Ronaldo er vigtig

At Cristiano er en gudsbenådet fodboldspiller, kommer vel næppe bag på ret mange. Portugiseren viste allerede i sin tid i Manchester United, at han er farligere end en bevæbnet lejemorder, og den tendens har han fortsat i Spanien. I denne sæson har han hidtil scoret 29 mål i lige så mange kampe i alle turneringer.

Senest gjorde han sig bemærket med et hattrick i weekendens kamp mod Sevilla, og den flotte form glæder Aitor Karanka.

– Fansene har beundret ham i lang tid, og han ved, hvor vigtig han er for holdet. Det er vigtigt, at en spiller som Cristiano er på det niveau.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Eriksen vil ikke forlænge med Ajax

Næste artikel

U21: Powell nettede i remis mod Arsenal

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share